ono

Wie

Isabelle Demol

Ondernemen zit me in het bloed en onderhandelen kreeg ik met de paplepel mee. Ik bouwde een eigen textieldrukkerij en loopbaancentrum uit en ken het ondernemerschap – met al z’n ups-and-downs – dan ook door en door. Ik weet hoe uitdagend ondernemen kan zijn en begrijp waar jij als ondernemer wakker van ligt.

Via ONO.be begeleid ik ondernemers en managers bij personeelszaken en andere organisatievraagstukken. Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling komen aan bod.

Het is mijn passie om organisaties in hun geheel en ondernemers in het bijzonder te begeleiden en te sturen bij een duurzame en efficiënte groei. Omdat ondernemers de meeste impact hebben op het succes van de organisatie (zeker als je stichter bent) prefereer ik te starten bij jou als ondernemer zodat we snel resultaten kunnen boeken.

Ik studeerde Fiscaliteit en Recht en ben erkend bemiddelaar in Sociale Zaken, Burgerlijke- en Handelszaken en Familiale zaken.
Omdat de mens binnen de organisatie steeds belangrijker wordt om de doelen te behalen behaalde ik ook certificaten zoals Businesscoaching, Teamcoaching, Organisatie Opstellingen, Insights Discovery®, Enneagram (Level I en II), LEGO® SERIOUS PLAY®, Stress- & Burn-out coaching, ADKAR…

Dankzij mijn ervaring en expertise ben ik de ideale partner voor al jouw organisatievraagstukken.

Succes start bij jou als ondernemer!

Ono crew

Dsc9888

Kurt Vroman

Loopbaancoach regio Kortrijk

Lid2

Elke Corens

Loopbaancoach regio Meise

Lid4

Lore Deviaene

Trainer regio Waregem

Lid3

Evelyne Ketels

Loopbaancoach regio Torhout