ono

Wie

Isabelle Demol

Ondernemen zit haar in het bloed en onderhandelen kreeg ze met de paplepel mee. Isabelle bouwde een eigen textieldrukkerij en loopbaancentrum uit en kent het ondernemerschap – met al z’n ups-and-downs – dan ook door en door. Ze weet hoe uitdagend ondernemen kan zijn en begrijpt waar jij als ondernemer wakker van ligt.

Via ONO.be begeleidt Isabelle ondernemers, managers en teams naar de next level bij ondernemen. Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling komen aan bod.

Het is haar passie om organisaties in hun geheel en ondernemers in het bijzonder te begeleiden en te sturen bij een duurzame en efficiënte groei. Hierbij start ze steeds bij de ondernemer zelf.

Isabelle studeerde Fiscaliteit en Recht en is erkend bemiddelaar in Sociale Zaken, Familiale zaken en Burgerlijke- & Handelszaken en genoot verschillende opleidingen zoals Businesscoaching, Teamcoaching, Organisatie Opstellingen, Insights Discovery®, Enneagram (Level I en II), LEGO® SERIOUS PLAY®, Stress- & Burn-out coaching, ADKAR…

Dankzij haar ervaring en expertise is Isabelle de ideale partner voor al jouw organisatievraagstukken.

Ik wil, ik kan, ik doe!

Ono crew

Dsc9888

Kurt Vroman

Loopbaancoach regio Kortrijk

Lid2

Elke Corens

Loopbaancoach regio Meise

Lid4

Lore Deviaene

Trainer regio Waregem

Lid3

Evelyne Ketels

Loopbaancoach regio Torhout

Ook crewlid worden? info@ono.be