ono

Dsc9880

Personeelsproblemen zeggen altijd iets over de ondernemer. Altijd!

Personeelsproblemen zeggen altijd iets over de ondernemer. Altijd! Daarom is zelfbewustzijn essentieel als ondernemer. Het is ons vertrekpunt bij organisatievraagstukken. Altijd!

Het gaat over helderheid hebben over eigen belangen, behoeften of drijfveren om zo in te tunen op de behoeften van een ander om tot een win-win situatie te komen.

Verbindend leiderschap vertrekt altijd vanuit jezelf als ondernemer ten dienste van de organisatie en van de grotere context. Hoe je als leider aanwezig bent bepaalt in belangrijke mate de cultuur van je organisatie en dus ook de conflicten. Het vraagt helderheid over wederzijdse verwachtingen, inzicht in eigen blinde vlekken om van daaruit te kunnen benoemen wat je nodig hebt en conflicten niet langer uit de weg te gaan.

In alle alledaagse kleine dingen geef je in je leiderschap kleur en betekenis aan de cultuur, ontwikkeling en zingeving in jouw organisatie. Hoe jij in je leiderschap staat straalt zich uit in betrokkenheid en relaties, inzet, toewijding,…

Wie jij bent als ondernemer manifesteert zich in de onderneming. Soms onzichtbaar, maar je voelt het wanneer je een bedrijf binnenkomt. Ondernemers zijn er zich vaak niet van bewust, maar hoe er naar je gekeken wordt laat zich zien in de resultaten van de onderneming. Hoe meer je je bewust bent van wat je neerzet, van wat je meeneemt uit je systeem van herkomst, je waarden en normen, je uitdagingen en valkuilen hoe meer je in kracht gaat staan als ondernemer en hoe vanzelfsprekender leiderschap is.

Wat weet jij reeds over jezelf als ondernemer? Hoe groot is jouw zelfinzicht en in welke mate ben jij je bewust van wat je als leider overdraagt?

Ontdek het nu in jouw persoonlijk enneagram profiel.

Wat:
Persoonlijk enneagramprofiel (42p) met uitgebreide terugkoppeling.
Heerlijke koffie en heel veel inzichten in jouw impact in de onderneming.

Prijs: 550€ excl. BTW of 1 loopbaancheque (40€ BTW incl.)

Interesse? Bel me voor meer info.

Isabelle

0475 52 12 47
isabelle@ono.be