ono

Teamcoaching

Om succesvol te zijn, moeten bedrijven zich voortdurend aanpassen aan de steeds veranderende omgeving. Binnen ondernemingen ligt de nadruk dan ook steeds meer op teamwork. Een team dat bereid is om de verschillen en gelijkenissen tussen elk individu te appreciëren, werkt meer naar het gemeenschappelijke belang toe en bereikt tegelijk zijn eigen doelstellingen.

Teamcoaching is gericht op het leren met en van elkaar en het nemen van gezamenlijk eigenaarschap over de ontwikkeling van het team en de teamresultaten.

Teamcoaching begeleidt teams naar een dynamische en inspirerende samenwerking, weg van angst en gevecht, richting 'intern vertrouwen', wederzijds begrip, vlotte beslissingsprocessen en gedeelde verantwoordelijkheid. We bouwen verder op successen en gaan op zoek naar coalitie in een team.

Tijdens teamcoaching creëren we een sfeer van openheid en vertrouwen en wordt het onbespreekbare bespreekbaar. Teamleden staan als één man achter genomen beslissingen en spreken elkaar aan op het genomen engagement.