ono

HR Business Partner

Flexibele ondersteuning op maat

Dsc9499

Doelgroep

Bedrijven die willen investeren in hun HR beleid en hiervoor externe kennis en expertise tijdelijk of blijvend in huis willen halen.
Bedrijven die met een tijdelijke externe partner ambities willen omzetten in resultaten.
Bedrijven in transformatie of fusie die een professionele begeleiding willen bij het begeleiden van verandering.
Bedrijven die nog geen HR-beleid hebben en hiermee op een professionele en efficiënte manier willen mee starten.
Bedrijven die willen inzetten op de werkbaarheid in hun organisatie.

Didactische aanpak

Eerst luisteren we grondig: we nemen de tijd om je bedrijf, mensen en uitdagingen te leren kennen. Daarna stellen we de aanpak voor die het beste bij jou past. Elk traject stippelen we uit op maat van jouw bedrijf. We bouwen verder op de structuren en de cultuur van jouw bedrijf en op wat reeds prima werkt.

Als HR Business Partner kijken we op een neutrale en onafhankelijke manier naar uw bedrijf. We durven het beleid in vraag te stellen. Onze no-nonsense, hands-on en professionele aanpak brengt jou, jouw team en jouw bedrijf naar het gewenste resultaat.

We zijn onwrikbaar in de essentie, maar flexibel in de manier waarop. Van een volledig begeleidingstraject tot sparring en advies of coaching, individueel of in team, op korte of op lange termijn: we zoeken samen wat het beste aansluit op jouw behoeftes.

Warm en kleurrijk, persoonlijk en betrokken, authentiek en gedreven: dat is ono ten voeten uit. We nemen geen blad voor de mond. Zo behalen we samen de beste resultaten. Samen liften we jou, je medewerkers en je bedrijf naar een hoger niveau. Dat doen we vol passie - met kennis van zaken en vooral van mensen!

Resultaat

Hogere betrokkenheid en motivatie van medewerkers.
Verhoogde teameffectiviteit, teamleden nemen meer verantwoordelijkheid.
Werknemers worden medewerkers en meerwerkers.
Het beleid vormt meer en meer de brug tussen directie, management en medewerkers.
Processen worden geoptimaliseerd.
Duidelijke strategie, uitgewerkt in tactische doelstellingen die operationeel haalbaar en meetbaar zijn.

Programma

HR-beleid is steeds op maat van uw bedrijf. Dit kan voor een kortstondige samenwerking, voor projecten of voor een langdurige opdracht.